Upozorenje! Zastitite Vasu decu ovog opasnog sredstva


Dragi citatelji,

Danas ne zelim da vam pricam o nekoj bolesti, njenim simptomima i kako se leci, vec o necemu sto je odjeknulo od jednom u celom svetu i sto covek sam sebi stvara.


Zgrozio sam se onim sto sam mogao videti na socijalnim mrezama na sta su ljudi spremni kako bi pomerili limite svog organizma i svog psihickog ponasanja.

Zelim da vam skrenem paznju na nesto sto je stvoreno jos davne 2012. godine, ali je 2017. pocelo da se vraca. Radi se o jednoj novoj vrsti droge, droge koja je nadmasila sve droge koje postoje u svetu. Ova droga menja ceo covekom nervni sistem.

Droga se naziva FLAAKA

Ova droga je sastavljena od alfa-pirolidinopentiofenon-a, organskog jedinjena koji menja ceo nervni sistem. Droga deluje punih 4. sata na organizam i pored toga donosi velika ostecenja organizmu.
Flakka je u obliku kamencica koja se guta, sto moze naskoditi svakoj osobi koja se nadje u kontaktu s'njom. Vecinu osoba nisu ni svesne da su uzele ovo jedinjene jel su se nasli sa pogresnim osobama u drustvu koji su im jednostavno stavili u casu nekog pica ili u samoj hrani.

Kako zastititi svoje dete?

Sa leve strane je droga Flaaka a sa desne gumene bombone

  • Savetujte da nikada ne ostavlja svoje pice i hranu bez nadzora
  • Ne razgovara sa osobama koje ne poznaje
  • Ne ulazi u tudja kola bez pratnje svojih roditelja kao i da im se ne priblizava
  • Ne prihvata nikakve poklone,bombonice i ostalu komestibilnu hranu
  • Ne kozumira alkohol ili bilo oje drugo pice koja mu je nepoznata osoba ponudila
  • Ne raditi stvari koje ga drugovi teraju da rade samo da bi ispao "faca"

Za sada se ova droga nalazi u Americi i zadnji put je detektovana u Floridi, ali to ne mora da znaci da ne ce stici kod nas, zato pripazite na svoju decu i na svoje bliznje jel ovo sto je stvoreno uopste se ne treba igrati, pogotovu sto osoba posle kozumiranja postaje agresivna.

Zelite da vidite dejstva ove droge? Pogledajte video ispod.

Video koji sledi je jako potresnog sadrzaja, gledate ga na svoju odgovornost.


Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki Vaš komentar je bitan !

Pages