Moj Kucni Lekar: Vracamo se jaci!


Kao sto ste i sami mogli primetiti, sajt, stranica kao i sam blog su prestali iznenadno sa radom. Naravno bio nem je potreban mali odmor kako bismo bili spremni za nove napretke pocetkom septembra. Danas se i vracamo i to samo zbog vas. Ocekuju vas mnogo noviteta na blogu kao i u grupi. 



Grupa moj Kucni lekar: Vas dnevni magazin
Grupa je osnovana bez velikog cilja ali danas ima svoj potpuni cilj, postati e- magazin zdravlja i savetovanja. Grupa ce biti u opticaju cim skupi sve vazne kriterijume koje su joj potrebne za pravilan rad kao i dodatne konfiguracije.

Sto vise bloga na sajtu:
Blogovi zdravlja ce biti pisani sto vise tokom dana, razlicite teme ce biti pomenute u blogovima. Cilj nam je da svaki posetioc nadje odgovor na svoje pitanje ili barem dobije priblizan odgovor. 

Brziji odgovori na pitanja:
Zelite da nam postavite pitanje? nema problema, mi cemo se potruditi da u sto brzem roku dobijete odgovor koji ce se bazirati na onome sto nam pridlozite od iskaza bolesti kao i rezultata pregleda. Naravno sajt nece odgovarati na pitanja tipa tumacenja rezultata i prevoda nalaza. 

Reklamni prostor:
Zelite da se reklamirate ne sajtu? To je sada moguce, javite nam se i oglasite se na nasem sajtu brzo, jednostavno i lako. Javite se putem facebook-a.

Jos mnogo toga vas ocekuje na sajtu www.mojkucnilekar.com 

Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki Vaš komentar je bitan !

Pages