Prijatelji sajta "Moj Kucni Lekar"

Dragi citaoci,
Vec nekoliko meseci kako nas sajt radi punom parom i analitike pokazuju da smo dostigli veliki nivo citaoca. Naravno nikada ne bi smo uspeli da dodjemo dovde da nas sajt nije imao punu podrsku grupa i stranica na FaceBook-u.
Kako bi smo im zahvalili za punu podrsku i poverenje koje nam pruzaju, odlucili smo da vam predstavimo svaku grupu i stranicu ponaosob kao i njihov cilj.




Grupa za dijabeticare bez predrasuda, iz svih zemalja bivse Jugoslavije, i sire.
Nas kutak gdje cemo razmjeniti iskustva, traziti savjet jedni od drugih, i saliti se na svoj racun. Nije vazno kako se zovete, ako ste "slatki" onda ste nasi! Dobrodosli u nas plavi krug


Dragi roditelji dece sa govorno-jezickim problemima javite se da razmenimo iskustva! Dobrodosli su nam i logopedi, defektolozi,psiholozi,pedagozi i svi ostali koji rade sa decom a zele sa nama da podele svoje iskustvo,materijale, vezbe i da nam svojim savetima raznesu neudomice i olaksaju makar malo rad i vezbe sa decom.




Postovani clanovi grupa je osmisljena zbog Vas trudnice i mame, nadamo se dobrom druzenju i komunikaciji, tu smo da delimo iskustva savete rastemo zajedno.


Grupa je predvidjena kao mjesto na kojem su dobrodosli svi roditelji i one osobe koje su u svom radu u kontaktu sa djecom i odraslim osobama iz autisticnog spektra. Dobrodosli su i svi oni koji nisu sa njima u kontaktu, ali zele nauciti i bolje razumeti.

Cilj grupe je pruziti podrsku svim njenim clanoviman vilo radnim i edukacijskim materijalima, literaturom, savjetima ili prenosenjem osobnih iskustava. Pratiti i najmanji napredak, podrzati, motivirati i ohrabriti sve one koji se nalaze na ovom spektralnom putovanju.

Ova grupa je namenjena svim roditeljima koji zele da saznaju nesto vise, koji zele da se zabaven opuste i podele svoja roditeljska iskustva.
Sve mame i tate su dobrodosle!


Podrska osobama sa autizmom



Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki Vaš komentar je bitan !

Pages