Dirljiva prica jednog mladica: Paraliza nije moja prepreka


Predstavljam vam maldica po imenu Kris. Kris je mladic koji je rodjen kao zdrava beba. Ljubitelj americkog fudbala, upisao je skolu fudbala i postao igrac i branioc svoga kluba sve dok jednog dana...



Kris je mladic koji ima 26. godina. Pre 7. godina imao je nesrecu tokom jednog meca gde je udario glavom od pod i pritom povredio mozak. Kako kaze osetio je samo kao da je nego igasio svu njegovu energiju tela. Doktori su mu rekli samo jedno: 3% sanse da opet ima osecaj ispod njegovog vrata, ali on to nije zeleo da prihvati, on zeli da bude u tih 3%.

Nakon tragedije Kris ipak nije odustao, vezbao je, jacao je svoju misicnu masu i nastavio dalje.
Toliko je bio pozitivan da je odlucio da napravi korak dalje u svom zivotu. Da se ozeni sa svojom devojkom i ostvari porodicu.


Na dan samog vencanja, njegova supruga je polako prilazila oltaru, Kris je bio odusevljen. Kada je njegova sadasnja supruga stala ispred njega, on je zeleo da ustane, i uspeo je uz njenu pomoc. Jos stavise nakon ponosnog "DA" oni su otsetali prema izlazu. Da Kris je hodao. 200. gosta su bili prisutni tom cinu. Iako su supruznici pripremali taj hod nedeljama, oni su uspeli. Zajedno su prekoracili 7. metara.

Danas Kris drzi "stand up" govore kako bi motivisao ljude koji se namaze u istoj situaciji kao i on.
Njegova motivacija i zelja nemaju cenu.
Moj kucni lekar im zeli sve najbolje u daljem zivotu.

Video o Krisovoj prici mozete pogledati u prilogu ispod.


Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki Vaš komentar je bitan !

Pages