KO SMO MI?

Dobro došli na naš sajt.

Mi smo jedna grupa studenata izmedju 19-22 godina, studenti na fakultetu Medicine u Fancuskoj.
Naš sajt kao i mi sami ne pripadamo ni jednoj firmi, političkoj grupi, nekom pokretu i nemamo nikakve veze sa religijom.

Naš blog je lansiran 2017 godine sa ciljem da pruži blogove vezno za zdravlje, zdrav život kao i razbijanju različitih polemika koje kruže svetom vezano za zdravstvo.
Evolucija medicinske tehnologije i zdravstva je jako bitna tema za nas, što će i biti temelj ovog sajta.

Naš cilj je da doprinemo stanovništvu bolju brigu, negu i savete vezano za njihovo zdravlje kao i podrsku u teškim trenucima života.

Što se tiče naših blogova, trudićemo se da ostanu što više profesionalni i direktni ali i da budu razumnjivi za svaki uzrast , kao i mogucnost govora nasih čitalaca u vidu svedočenja, postavkom pitanja i savetima.


ZBOG ČEGA MOJ KUĆNI LEKAR?

Posle razlicitih pretraživanja po internetu što se tice medicine, naišli smo na puno loših saveta, predloga i laznih informacija vezanih za zdravstvo, automedikacije i nekih bakinih saveta, odlučili smo da se udružimo i profesionalno objasnimo svaku granu medicine kao i savete koje izlaze iz nase knjige.

Pre publikacije bilo kog bloga na našem sajtu, prosedujemo proverama unošenih informacija, kao i njene tačnosti kako bi mogli da vam predstavimo prave informacije vezano za zdravstvo i sve što okruzuje ljudski organizam.

Mi smo veliki protivnici nelegalnih lekova,saveta i skupova koji nisu priznati medicinom, tako da svako reklamiranje, deljenje i savetovanje koje se smatra opasnim po Našim čitaocima bice kažnjivo blokiranjem sa sajta pa sve do prijave osobe ili sajta nadležnim organima.

---Za savete mozete kontaktirati Naše studente koji ce vam na profesionalni nacin dati savet i uputiti vas kod strucnog lica koji ce vam prepisati pravu terapiju.---


Naši saradnici:
Pored nas studenata,na sajtu mozete naći i studente iz drugih gradova i država.
Na ovom sajtu mozete naći:

- Studente Medicine 
- Studente Farmakologije
- Studente Medicinske sestre
- Studente Psihologije
- Studente Hemiske tehnologije
- Studente Nutricioniste
- Studente Laboratorije

PAZNJA ČITAOCIMA!
 -> Informacije na ovom sajtu ne mogu zameniti mišljenje lekara ili stručnog medicinskog lica, svaki organizam reaguje razlicito, za pravu dijagnozu porebno je znati pol, godine kao i istoriju bolesti pacijenta, saveti na ovom sajtu su bazirani na generalnom nivou. Za više informacija i prave dijagnoze, posavetujte se svojim lekarom.

Zelimo vam lepo citanje.

Srdacno,
Vasi studenti

*** Svi tekstovi napisani na sajtu mojkucnilekar.blogspot.com predstavljaju autorsko delo, za koriscenje tekstova, obratite se mailom na : mojkucnilekar@gmail.com
Svako neovlašceno korišćenje teksta je kaznjivo zakonom.


  

Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki Vaš komentar je bitan !

Pages